Wat anderen schrijven

Het feit dat alle randvoorwaarden geregeld zijn geeft mij als ondernemer rust en maakt dat ik tijd vrij maak voor de zaken die echt mijn aandacht nodig hebben binnen mijn onderneming. Voor het regelen van die randvoorwaarden kan ik nu op iemand terugvallen die net dat stapje extra doet zoals je dat zelf als ondernemer ook zou doen. Dat is wat ik zo waardeer aan Helen naast het feit dat ze gewoon een ontzettende warme persoonlijkheid is.

 

Robert de Groot, directeur/eigenaar &degroot en Ader Academie

Ader Academie

I 'd recommend Helen unreservedly. During her time at MDV Europe she was a valuable asset to the company. At very short notice she was able to familiarize herself with our company and she was quick to deal with the work. Helen is fantastic to work with, she is not only warm and friendly but is also a true professional. She is skillful, well-organized, efficient and a true go-getter. You will not regret hiring her as your virtual assistant!

 

Evelien de Vries, managing director MDV Europe

MDV Europe B.V

Aantal jaren samengewerkt met Helen in ZGT. Prettig mens, deskundig, vlot van begrip, pro-actief en initiatiefrijk. Als ik haar weer nodig had, zou ik haar meteen inhuren!

 

Petra van Paridon, jurist bij Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente

Ik heb met Helen jarenlang samengewerkt bij ZGT. Helen ondersteunde het management en vervulde vervolgens de functie accountmanager. Bij haar geldt afspraak = afspraak. Ze is consequent, nauwkeurig en vooral erg gedreven. Bovendien is Helen een zeer prettig persoon om mee samen te werken.

 

Inge Beernink, manager services & logistics ZGT

ZGT